Thursday, December 30, 2010

sneak peek


hantaran are 75% done. all by my mum. yuppp she has the magic hands. i must say im so proud of her. maybe macam over the top. tapi jika dibikin oleh emak sendiri dengan penuh kasih sayang, sape pedulik? cantikkkkkk kannnnnn? heeee. puji sendiri. tak malu. =P

sofa ni memang takde sape dah bole landing kecuali barang-barang tu. haha.

so tinggal lagi sikit-sikit nak deco and letak barang hantaran jek. lagi sebulan 4 hari, macam almost done je kan? tapi baju tak tempah lagi wooooo. risauuuuuu.

ni pulak ialah one of gift dalam goodie beg untuk guest. hasil tangan sendiri. ngehngehngeh.


pun hampir 65% siap. terhad ni. ade dalam 80 jek. hu. ok laaa mengaku memang tak berapa nak comel and lawa sangat. tapi, hei,jika dibikin sendiri dengan penuh kasih sayang, sape pedulik? haha. 

nanti akan review penuh pasal hantaran and goodie beg ni bila e-day nanti ok.

notakaki: dah berada di muar...yippie. so in the mood for maria abas wedding and new year!!


2 comments:

Anonymous said...

Nani~~ excited for you!! :)

nadiahnazri

HERNANIE said...

nadiaaaa! kite pun! eheh. thanx awak. eee lamenye x jumpe rindu gileeee lah.