Sunday, December 12, 2010

update pukal.

aku kan memang gedikk. time ade cerita patut nak share aku wat bodoh malas nk update belog. time dah boring tak tau nak buat ape barula terhegeh-hegeh nak jennguk belog. ape deh. acctually banyak la kot benda jadi tapi macam malas nak cerita kat sini. nanti asyik cerita je orang muak plak kang. so meh update secara pukal =P

kak long ain wedding. 29 october 2010. kuala pilah, negeri sembilan.






 iye pengantin 4. pengantin lelaki baju merah tuh adik die. they all ialah anak sedara aku. so kire aku ni makcik la kan? ngeks. anak sedara kawin dulu. hu.

next. pergi kedah. wedding anak best friend my parents mase muda remaja dulu kot. pictures dalam nikon kat muar la pulak. isk. ni je yg ade.

wedding nye kat langgar, kedah.



  2 kereta. pastu aku yang kene drive all the way from kl to kedah. ayah rilek kat belakang. ceh.

whats more. i think there's a lot! but i just stop here. but...

alaaaaa awak macam tak sudi je kat saye???

bye.

No comments: