Friday, December 03, 2010

yeay yeay!
esok balik muar!
balik muar esok!
muar balik esok! eh tak. tuh dh melalut.

entah kenape excited sangat nak balik muar. macam la kau tak pernah balik muar nanie oit. tapi perasaan nak berjumpa encik boyfriend macam berperasaan nak pergi first date. ehehehe. pastu aku ni kalau terlebih excited mesti susah nak tidur. pejam mata habis-habis pun tak boleh lelap jugak. macam masa kecik kecik dulu kalau mak ayah janji nak bawak pergi picnic kat port dickson mesti malam susah nak tidur sebab dah terbayang berenang dalam air laut PD yang kotor tuh. ehe. sekarang sebut nak gi PD pun dah bo-layan. asyik-asyik PD boring dah den.

ok dah. nak berusaha lelapkan mata. bye

No comments: