Friday, January 21, 2011

21-30 januari : Pameran pengantin di Angsana JB

the last things i need now are fever, flu and cough. *sigh*

had the flu for about 2 days. asyik terbersin macam orang gilak. batuk plak tak hengat punya. sampai nak terkeluar anak tekak. 2kali pergi OPD. cek FBC darah ok. thank God bukan denggi or whatsnot. lung pun ok. cuma low BP. maybe sebab im on heavy mensus. tuh pun menstrual cycle pn dah lari. usually it is 31days. now tetibe jadi 28days. kalau selalu berubah macam ni susah la nak buat family planning bila kahwin nanti. ehehe. eh lari tajuk pulak.

this week 21-30 jan ade pameran pengantin JB kat plaza angsana. ingat nak pergi usha. tapi dah demam ni tak tau la larat ke tidak. then bf also not in muar. he went back to seremban. his mum suruh balik nak siap-siapkan barang untuk tunang. so here i am stranded all alone in jb, again. haiiihhhh. so sesape pergi angsana sabtu or ahad ni bagitau k. bole jumpa sebab i lone ranger. hihihi.

lagi 8 hari je di JB then i'll be going back to muar. giler tak sabar dah weh!!

psstttt: kalau aku pergi angsana nanti aku review k pasal pameran pengantin ni. KALAU lahhhh...

2 comments:

Anonymous said...

hi.. u ader pergi tgk pameran tak?
Sape2 tau company maner yg buat pelamin deco ala2 "english garden"
I lupe la nama company tu...
deco lawa!!! warna putih,hijau,merah,,,

HERNANIE said...

Belum sempat pergi tgk lg. Khamis or jumaat ni br nk g tgk. Best x? Hehe. Nnt kalau I igt nama bridal tuh I mention kt sini ok. Hehe