Tuesday, January 25, 2011

8 hari lagi ^_^

too many drama. aku ingat dunia realiti je penuh drama macam kisah cinta jejai dan pasha sundal fasha sandha yang putus tengah jalan sebab kau merampas laki orang kan dah kene kat kau balik. eh. melalut. anyway, metro memang laku macam goreng pisang panas hari ni. gilak lah. nasib baik akak lab aku pagi-pagi dah beli. dapat aku tumpang bace. hehehe.

terbaca plak kisah plagiat dalam belog. tentang sesorang yang meniru perwatakan belog orang lain. ohhh.. gilak drama kan. aku pun tak paham ape motif orang ber-belog sekarang. seriously, memang semata-mata kerana duit ke buat belog ni? siap bagi tips camne nak tambah earning nuffnang.

aku pulak jenis tak kisah berapa earning nuffnang aku. buat nuffnang pun sebab senang nak tengok analysis. kot ade orang search mende bukan-bukan dalam belog aku. hahahha. seriously, nuffnang aku baru rm6.00 kot. *hahahhahahahahha. gelak guling-guling.* lepas tuh, aku pun tak kisah berapa banyak follower aku. seriously tak kesah pun kalau aku follow belog orang tuh tapi die tak follow aku balik. tiada paksaan di situ. aku dah ber-belog sejak 2008 macam tuh. follower aku baru berapa je? 22? *hahahahahahah...gelak guling-guling lagi.* tak pernah ade intention pun nak suruh orang follow ke ape ke. bila member-member aku cakap dia bace belog aku. aku yang malu balik cakap takyah la bace. tapi kalau tak kasi orang bace, baik kau privatekan je, ye dak? aku cuma makin banyak mem-follow belog orang lain and linked orang banyak-banyak sejak dapat tau aku nak kene kahwin. (ayattt...tak boleh belah, nak kena kahwin. hahaha). yela. kahwin ni memerlukan duit yang banyak kau tau. so melalui pembacaan belog orang lain, dapat la save sikit buat projek DIY ke, cari vendor-vendor murah ke, macam tuh la kan...

yang penting lega, mock audit HSA dari HPSF dah selesai. macam-macam improvement kena buat before real audit april nanti. peninggggggg wehhhhh! nak-nak lab ni. segala mak nenek di ambil kira.

tapi aku lagi pening pasal nak kahwin niiiiiii. eh tuh bukan pening. tuh excited campur nervous campur gatal sikit. hahahhahaha.

ok bye.

5 comments:

Syima Syaz said...

yeaahhh mission kita berblog adalah sama!

R-YuzSha said...

Semoga bahagia selalu..
Nuffnang? me pun adelah Rm1 jew.. but it's okeyla kan..

HERNANIE said...

hehe thanks u all. nampaknye i ade geng! hahha

gaun putih said...

uiii lagi seminggu?? Jaja tlg rase berdebar sekali.. hihii :)

HERNANIE said...

jaja : aaaa...nervous gile ni kot. hehe