Tuesday, January 11, 2011

about doorgift keychain & checklist updated.

- handbouqet flowers
- bunga sireh junjung
- sireh artificial. mum last minute insist pakai artificial jek sebab takut penat nak gubah malam before e-day.
- centerpiece flowers
- hantaran decos
- barang hantaran (tepak sireh, sireh junjung, bunga rampai, kek sarawak, cupcake, coklat, kek, buah-buahan)
- dais's deco (bunga, pasu, langsir-angah bawak dari kl, lampu pun, alas sewa jek)
- baju dah tempah
- kasut. perlu ke? selipar je bole?
- photographer. booked
- make up. booked
- goodie bag & doorgift tetamu. (potpouri, coklat muffin makteh sponsor, kerepek kot? gula-gula ke?) 
- kanopi, meja, kerusi (ayah uruskan)
- menu (ayah & mak uruskan)




ade ape-ape lagi ke yang tertinggal ke ek? helpppp.. ;)


tadi jenguh pergi pandan city-angsana-pandan city balik. haha. i think that was the last shopping for e-day. hopefully no more lagi dah. tak larat dah oi.


oh ye. handbouqet lebih kurang macam ni la nanti. boleh recycle. tapi mungkin takkan secantik dalam gambar ni la kot. isk.


pssttt...tadi jumpa keychain comel kat pandan city. nak amik gambar tapi SA tuh tak bagi. keychain bentuk teddy bear la, donut la, cupcake la. lebih kurang macam gambar ni.






boleh bagi as doorgift tetamu kan? for sure tetamu kita akan guna. bukan setakat buat perhiasan semata pastu berhabuk. kan kan? aku kira-kira harga mende ni tadi sebiji tak sampai rm 1.50 pun. so ok la jugak kan price dia? those in Johor Bahru bole tengok kat pandan city. nama shop Sri Nona. SA nya cakap musim CNY ni ade diskaun. so ape lagi? serbu la. hahahha.

ok bye.

No comments: