Monday, January 10, 2011

centerpiece flowers : done

sabtu, pergi terjah kahwins accessories kat perling tuh lagi. jumpa bunga centerpiece je. bunga handbouqet tak jumpa lagi la. mane la nak cari ni. takpe takpe try tengok kat pandan city plak esok.

besar tau. macam gudang. pekerja semua friendly.


ok je la kan....bunga murah. 5 tangkai rm10. rembat je...

kelebihan bunga artifical, nanti bole recycle! hehe. for sure akan guna semula untuk wedding nanti. tak membazir kan kan?

mak cakap kalau tak jumpa yang berkenan untuk handbouqet pergi cari kat air hitam pulak. duhhh...mak pun semangat. hari tuh duk cakap orang gedik nak macam-macam. ngehngehngeh =)).

2 comments:

cik nurulain said...

u beli apa ek kat perling tu? that shop mahal..u duduk muar kan? nape tak gi kat air hitam je. seriously tau i dah survey the price. jauh beza...air hitam sgt murah.

HERNANIE said...

Air hitam mmg murah gilsss! Hehe. Tp I beli sikit2 je so mcm tak berbaloi nk g jauh. Duit minyak n tol lagi. Hehe. But for wedding mmg kene beli byk2 bole le g air hitam or nilai. Kat perling tu I just beli bunga and some ribbons plus goodie beg dlm 50. So ok je la. Hehe. Neway thanks for ur opinions :))