Thursday, January 06, 2011

JOHO carboot sales 9 jan 2011


yes people. i am participating in this event. about to sell some pre loved items yang stil in good condition and ade yang tak pernah pakai lansung. baju and kasut, for the time being.

so mari ramai ramai datang ahad ni ke LOST MALAYA GALLERY starting from 9 am to 7 pm. masuk freeeeee.

tak tau kat mane gallery ini? if kamu datang dari arah danga bay menuju ke hospital, the gallery sebelah kiri (mestilah sebelah kiri sebab sebelah kanan dah laut). bawak slow slow bila dah nak dekat dekat sampai hotel M-suites. nanti nampak ade satu bangunan colonial british yang ade tulis signboard lost malaya besau punye. ha dalam tuh la. hehe.

look for my orange mafia car. i'm selling those beautiful and gorgeous items at cheap price people! ngehngehngeh. tolong la i tambah duit kawin, plis. ^_^ pastu name shop scientist's closet. sangat la poyooooooo. booooo.

jumpaaaa di sanaaaa sanaaaa sanaaaa.

No comments: