Thursday, January 27, 2011

review pameran pengantin angsana 21-30 jan 2011

after kerja tadi cepat-cepat cabut pergi angsana. consultant NB beauty dah 2x called ingatkan appointment hari ni. mane boleh aku lupa noks. dah bayar kot.

so after facial (yang macam seksa jugak bila tang part die duk picit blackhead kite tuh sampai menangis aku wooo) aku saje je la usha-usha pameran pengantin tuh. time tuh tak berapa ramai orang sangat maybe sebab weekday kan. sabtu ahad mungkin ramai la kot.

ade dalam 20 bridal yang joined pameran kali ni. not bad jugak diorg punye presentations. pelamin ade jugak yang meletups nok. tapi sorry to say aku memang tak berape perkenan pelamin yang berpanel bagai tu. semak nye mata aku tengok. pastuh berkerawang berkubah bagai...oh no no.. so not my taste.

anyway, ni gambar yang sempat di capture.  (using my BB je)





banyak-banyak pelamin, aku macam paling suka yang ini la...kot..

flyers yang aku dapat. hehe

every bridal yang aku tanye tuh, if they all hantar ke muar how much they charged the transportation, semua range dalam rm300-rm500. tapi paling mahal aku tanye tadi they all charge ke muar rm800. memang sah-sah bridal ni aku tak jejak dah. haha.

so kesimpulannye baik la aku cari bridal muar je or paling jauh pun melaka je aku cari. sebab melaka dekat je dengan muar, dalam 45 minit camtu. hehe.

yang penting, sebenarnye aku perkenan pelamin macam ni. hehe. berangan.

source: kerjakahwin

simple, nice and sweet. hehe. color bole ubah ikut citarase aku. ni yang aku rase time kahwin nanti nak buat pelamin sendiri ni.

dah dah. tunang pun belum lagi. dah berangan pasal pelamin kahwin. hehe.

apeeeee???? 6 hari lagi. *pengsan*

3 comments:

cik syahira (a soldier's gf) said...

assalamualaikum hernanie,

hi, saya b2b dari batu pahat ^___^

all the best untuk majlis pertunangan nanti. tiba-tiba nervous juga dengan 3hb tu.

insya Allah family sebelah lelaki nak datang rumah juga ni.. harap semua berjalan lancar.

R-YuzSha said...

cantiknyer pelamin..

HERNANIE said...

cik syahira : thank you..all the best untuk awal jgk!

R-YuzSha : cantik kan..grand gile ok. hehe