Thursday, January 06, 2011

the tourist : boring. handbouqet : belum jumpa

the tourist yang ade angelina jolie dengan johnny deep tuh. is boringgggg! like seriously, takde actions or scene fights yang best pun. and ending dah bole agak. akmal siap teka and memang betul pun. teka ape? kene gie tengok sendiri la. haha. tapi kalau tak best jangan salahkan aku plak. hehe.

kitorang gie tengok movie ni ahad lepas kat melaka mall. niat di hati nak gie cari hantaran stuffs lagi sikit kat MITC tuh. tapi takde barang yang di cari nye tuh. nak cari bunga untuk buat handbouqet pun takde yang berkenan. so far ade satu kedai kat muar yang jual. this week nak try cari kat kedai kahwin accessories kat perling johor bahru pulak. kalau takde terpakse beli kat kedai shanana tuh. kedai ni sebelah muar mee bandung center yang fofular tuh. staff kedai ni (kedai accessories ni) baik baik giler. and peramah habis. siap ajar and bagi idea camne nak gubah dulang hantaran.

and now tiba tiba rase nak cancel kan booking make up mak andam. aku rase cam nak make up sendiri sendiri jek. boleh kah? tiba tiba rase macam malas nak over make up mase e-day nanti. bab rambut bole pergi salun and suh nyonya salun tuh set kan rambut. kan kan? haih big decision ni....


No comments: