Monday, January 03, 2011

wedding on 1.1.11

one of it is my dear friend puan maria abas. we've been friend since primary school. lost contact bila masuk secondary but then met again in UM and we were coursemates. her husband is her long time bf since school, rasenye lah sebab orang muar jugak.

whatever it is, i wished them a happily marriage !! =)) she's the first yang get married dalam group kitorg. huhu

us, the biohealth chicks. bukan chicky the chicken. eh kecuali didi. sesat. hahaha

faizah and farah adibah member sekolah rendah

member member sekolah rendah jugak. faridah azah ain and yang lagi 2 lupa nama derang. ampunnnnnn

finally the brides with maria's DIY pelamin and 2 tukang kipas yang cuteeeee. hehe. 

tunjuk pooja sebab masa maria baling handbouqet dia yang dapat tangkap sebab die lompat paling tinggi. 

conteng conteng guest book

the cute wedding cake

doorgift dapat telur pindang dengan yassin. and maria buat special pot pouri for us. dapat sorang satu. guna botol  inner shine. tetttttt dapat teka. hehe.

tapi yang paling best giler ialah we all bergossip tak hengat dunia punyeeeee (minus the bride la. hehe). macam zaman-zaman UM dulu. akmal takde sebab adik dia nak balik terengganu. oh syikin pun takde jugak =(

and bulan februari nanti ade gathering biohealth. i am so wanna goooooooo. insyaAllah kalau takde hal harus ku pergi. kene heret akmal sekali. hehe. and oh, insyallah that time i'm his fiance. lol lol lol. 


No comments: