Thursday, February 17, 2011

no date yet. T_T

where should i start?

tak tau okeh nak start kat mane selagi date tak confirm lagi. cam tak sesuai jek nak pilih theme color tapi takde date lagi. sedih kot. haha. nanti orang tanye, "wedding ko tema kaler ape?" " warna warni". "bila tarikhnya?" "entah tak tau den do". "haaaaa tak tau lagi. tapi tema dah ade. over la kau nih".

pathethic kan? hahhahaa. gelak la ramai-ramai.

so, misi pulang ke hometown minggu ni is to seek approval of the dates. selain itu, ade misi penting lain yang harus diutamakan. hihihi.

nanti cerita pasal ni okeh.

mari mengemas bagasi (bagasi, macam sebulan aje nak balik kampung) sebab esok lunchtime mahu mencari baju ala-ala sopan untuk sesi beramah mesra bersama keluarga fPIL. hahaha. baju besar-besar semua dah shrinking. (ceh...shrinking.. tak nak ngaku tuh).

sebelum chow, meh aku share template untuk buat tags ke, nak print out jadikan props pape ke. pilih saje yang mane berkenan, then crop sudey. then copy ler banyak-banyak. hihihihi.

credit to : cupcake cuties

okthanksbye

2 comments:

iLi said...

agree!!! bila xde date lagi tatau nak start mana dulu kan... susah jugak nak pilih date ni..all the best fren!! :)

HERNANIE said...

hehe. kannn..tau xpe. u too, all the best jugak! hu