Sunday, February 13, 2011

how to get gorgeous fingers during sesi sarung cincin

1 day before :

- SHAVE. not your legs or v-area. but your fingers! LAGI BAGUS KALAU GUNA HAIR REMOVAL CREAM. contoh : veet. yes. spesis macam aku ni memang ade bulu-bulu roma di jari. hehehe.so, kalau banyak bulu roma tuh nanti kan cacat gambar bila time close-up sarung cincin tuh.
- put on hand lotion as many times as u want. letak banyak-banyak. lepas basuh pinggan wajib letak!
- dont eat nasi with kuah lemak kuning or kari sebab kuku akan kuning-kuning nanti.
- potong kuku. hehe

1 hour before :

- apply vaseline on your kuku tangan. so kuku akan shinning!
- keep on applying hand lotion and vaseline itu, nak-nak if you are in air-cond room.

hasilnya

*poyo*

4 comments:

kitakesitu said...

nice tips. tp bila di hari kejadian biasanya jarang ingat dah. hee =)

Cik Belle said...

thanks for sharing! =)

HERNANIE said...

itu perlunya bridesmaid! paksa dia ingat kan u. hehehehehe

cik syahira (a soldier's gf) said...

assalamualaikum nanie.

bagus entri ni. insya Allah akan dimanfaatkan nanti. kena terus catat dalam nota ni. nanti lupa :P