Tuesday, February 15, 2011

malaysia's calendar 2012

hi all.

puas sudah aku google cuti sekolah malaysia 2012. tapi most of search results hanya ada public days. cuti sekolah semua "to be advised". oh memang cuti sekolah lambat umum ker? heh. cikgu-cikgu sekolah sila jawab.

anyways, kepada yang masih mencari calendar 2012, aku sudah jumpaaaa. nak ker? dua posen. hehhe.

nah, amiklah. free je.




*sila klik gambar untuk bigger view*

so, kepada sesape yang nak merancang wedding  you all untuk tahun 2012, hope this help a lots. kalau dah tau cuti sekolah, aku share lagi okeh. tuh la...dulu mak suruh jadi cikgu tak nak. *eh ade kait ke*

aku dah pilih beberapa tarikh. weekend nanti balik seremban. nak propose date kat parents and parents in law. eh, silap. future parents in law. hu.

harap mereka setuju ^_^

happy betul hari ni. dah la cuti . then out of sudden, akmal datang jb. surprising me. hehe. u are one sweet fiance. aawww~


I L U too


ok. dah. kang ade yang muntah darah.

okthanksbye

4 comments:

rose said...

thanks for da info..dpt jugak tau CNY bile..hehe

HERNANIE said...

ur welcome. i bet ramai yang buat wedding on CNY kan... T_T

Jupiter said...

cikgu sekolah pun tengah penat ni google cuti sekolah 2012....sungguh arr tak der....saya bukan nak set kawin tp nak set gi panjat gunung tahun depan....payah gak ni....buntang dah mata mencarinya....
sebab cuti ni bukan cikgu yg set tp kementeriannya yg set....dekat2 bulan 11 ..12 gaknya baru keluar

queen_cruels said...

thanks 4 the info.. tp mmg cnfirm kan betul... tp ad search juga mmg rya cina next year 23 jan