Sunday, February 06, 2011

e-day review : goodie begs

the goodie begs :


inside ade some junk foods (hehehe) and muffin and this one :

DIY. hehehehe.

nak kene balik JB dah. huaaaaa tak nak balik and keje boleeee?? terpaksa berjauhan dengan famili and mr fiance (aawwww~) di muar. yeah akmal ialah orang seremban tapi kerja di muar. and aku pulak ialah orang seremban juga. tapi duduk kat muar dari kecil (bila ayah pencen akan balik seremban semula) and kerja di jb. pathethic kan? huaaaaaa

nanti dah balik jb i'll upload some photos from my e-day ok. kat jb connection laju sikit.

thanks for reading. daaaa~

6 comments:

anaztasias nora aira said...

cantiknyaaa.. salam kenal..hi b2b jom exchange link.. u org johor ek? :)

kisah aku said...

kelas! me b2b too..

HERNANIE said...

huhu.thanksss =D

Sue.Mr.Faris said...

nani. k.sue ni :) goodie bag beli mane. cantek ! murah x?

HERNANIE said...

kak sue, kite beli kat kedai accesories kat perling. kedai name kahwins wedding accesories centre. tak bape igt sgt lah harga die. tapi dalam rm10++ per package. 1 package ade 10 beg. hehe

Sue.Mr.Faris said...

o ok.tq :)