Saturday, February 05, 2011

e-day review : handbouqet, centerpiece and dais flowers

mari mula dengan handbouqet.

bila terfikir je pasal handbouqet mula-mula dulu, aku tau aku memang nak ros merah with small rounded bouqet. yes i know. aku memang old fashion skit still nak guna ros. hehe. but its because only artifical ros aje yang nampak real dalam gambar macam ros hidup. so thats why aku pilih ros. and artificial because, buat ape membazir pakai fresh flower pastuh layu pastuh buang. so sad kan? and artifical boleh recycle. say it again, recycle! hehehe.

so bunga yang aku dok idam idam sangat tuh bunga macam ni.

 eh sorry senget plak gambar ni. hehe.

bunga dalam picture warna pink yang aku guna untuk buat sireh junjung. bunga handbouqet tu macam ni jugak la. tapi warna merah. and the outcome?


loveeeeeee it!! and look at the bunga mini dais tuh. some guests ingat tu ialah bunga fresh! huhu. padahal tak pun.


close up sikit. what more can i say? murah dan cantik. berbaloi- baloi =D

canterpiece flower plak. hu.



how does it look on the table?


niceeeeee! pastu dapat plak skirting merah menyala. my dad cakap, xong ci fa cai, kene la merah baru ade ong. tapi aku suka je sebab macam masuk dengan tema. hehehe.

ok.

pasni update pasal baju and make up plak ok. citer pasal baju ni nak kene ambik mood dulu. haha. k. thanks bye.

3 comments:

AnEs said...

nanie, anes suke la kat bunge tu..bunge tu yang beli kat mitc melaka tu kan?cantek mmg macam bunge hidup..

Adawiyah A.Halim said...

congrts dear...semuanye nmpk cantik =)

HERNANIE said...

anes : tq babe. tuh la nasib baik bunga tuk cantik walopun murah je.

adawiyah : thank you... =)