Wednesday, February 23, 2011

snippets

1. aku belum pergi induksi lagi. risaunyer. tapi nak follow up dengan PT malas. hihi.

2. wedding date belum confirm lagi. ini lagi risau dari induksi.

3. sedang sibuk mengumpul harta sampai setiap bulan duit makin sengkek. kereta, ade. rumah, ade. ASB, ade. the latest, AHB, ade. amanah hartatanah bumiputra. maybank. macam ASB jugak. next, insurans. ape yang bagus? lepas habis kutu baru join insurans kot.

4. akmal cakap baguslah menyimpan untuk masa depan. kalau nak menyimpan sekarang memang tak dapat la kan sebab habis buat shopping jek. duit bulan-bulan tinggal sikit takpe. kurangkan makan. boleh diet. dah gemuk balik. macam nak lempang muka dia kan? haha.

5.  tetibe aku rase macam nak buat majlis nikah aje. tak payah bersanding bagai. boleh ke mak......?? *nak jadi anak derhaka??* *tak tak* ok..sila dengar cakap mak dan ayah ye.

6. kepala aku sakit betul la dengar cha ya nun alif ni ber-gendang dung dung che dari tadi. tah ade perayaan ape malam ni. halau hantu ke ape tah. memekak gile ok. dah la demam ni. haihh..

7.  akmal cakap, dah 6 minggu weekend jumpa. patut nye 2 weeks sekali baru jumpa. so kene ganti pasni tak yah jumpa 6 minggu. he's so kejam kan...hehehe. but i know he won't do it. =P

*polaroid*
8. yes, i miss u akmal rais.

(padahal baru jumpa semalam. gedik gile kan)

2 comments:

LisaLisut said...

hehehe.nanieeeeeeeeee.tunang i pun kata jgn sll jmpe.jimat.tp i sntiasa cr cara nk jumpa.ala takyah pkai duit pn takpe.i masak.dtg jela lepak makan2.tapi stkt ni fail la nk jmpe sekali sekala tu.almost everyday jumpa.nasib xbosan ;p

lepas kawin pn br i nk sign up personal insurans.skrg ni gtg kat company je ;p

i miss my fiancee too pdhal mlm td br jumpa.gedik kan kite hahaha

HERNANIE said...

hehehehe. lisaaaaaa. nasib baik ade org yg same mcm kiteeee. haha. takpe2. kite-kite ni gedik yang comel. hahaha. perasaaaaan!!