Monday, March 21, 2011

about the guestbook stationery

korang! ade citer hot nih. heheh

ape nye?

ni hah.

taraaaaaa!


crayon and pen colorful. hehe.

*lol ingat ape la yang hot sangat kan*

hari ahad lepas jalan-jalan kat pelangi mall jb. pergi karok dengan yana. pastu pas habis karok, jalan-jalan kat centrecourt dia ade clearing sale kedai buku popular. diskaun up to 90% !!!

crayon tuh RM 3. colurful pen RM 2.50.

ade banyak lagi ni. gi serbu cepat.

tanpa fikir panjang, aku terus beli sebab murah sangat kan. bole guna untuk stationery guestbook nanti. hikhikhik *gelaks gediks* (padahal wedding lagi setahun dari sekarang kot !!!)

and this one too!
gunting yang bole gunting pelbagai corak. hahahahaha *gelak sooookaaa*
tapi tak tau nak guna ni untuk apa lagi. beli sebab macam comel aje menda ni. hu. harga RM 12. murah kan? harga biase mesti cecah puluh ringgit kot? ade la guna menda ni nanti. *sedapkan hati* . kalau tak, bole bagi balqish kenit. hehehe.

future in laws cakap, once they booked the hall untuk bertandang kat seremban, then we can finalise the date. sebab reception aku kat muar buat kat rumah. so takde problem date ape pun. kene tunggu confirmation dewan. nikah plak dah confirm buat kat my new home kat seremban. so akan ade 3 event selang seminggu ye kawan-kawan. penat nye tak tau macam mane nanti tu.

alhamdullilah, both my parents and his parents sangat lah berkerjasama and bertolak ansur. tapi in laws dah chop nak tema english and theme color biru laut/turqoise (akmal dah chop sebab color favourite dia). wuwuwuwuw aku baru ingat nak color turqoise tu. and nasib baik jugak, side aku memang nak tema tradisional. tapi tema color tak tau lagi. hu. kene ar pilih color lain.

hiks. ok. thats all for now. daaa~


******************************************************************************

4 comments:

Syima Syaz said...

gunting tu....kalau tak silap rm60 kot.dapat murah tu...nice!

miss puteri said...

tolong belikan lahhh...hehe...nak gunting satuuu..hikhik

HERNANIE said...

syima : rm60? hihih gilo mahal. nasib dpt beli yg murah.

puteri: hehe. nak ke? nnt kite dah habis gune bole pinjam. hahaha

miss puteri said...

haha.... kat popular mahal sgt...