Monday, March 28, 2011

bazli & hafeedza wedding - KL

as promised, here is bazli and hafeedza reception in setapak.
pelamin, deco and catering by rass deco.

nice kan dais ni. sweet je..


guestbook corner.

dato siti and dato k pun ade. ceit. i jeles u.

so i decided, baju nikah akan recycle baju tunang hari tu. just kene hantar alter sikit. peduli ape orang nak kata. it is my wedding and my fucking money. biarlah nak kata cheapskate ke ape. tapi baju tuh pakai sekali aje and mahal nak mamps aku beli tu. sebab aku memang failed bab tawar-menawar ni. hahahaha.

so trip ke bandung nak cari kain baju sanding muar and seremban. and also kad jemputan. doorgift kalau jumpa yang menariks. hihi. harap-harap skill tawar-menawar dah terer time ni. hu

so people, help me. ape kedai yang best untuk bargain baju kahwin kat sane? aku dengar siap bole tempah kat tukang jahit kat sane dalam sebulan dah siap. tul ke? katanya, kita boleh bawak design yang kite nak and mintak dia jahit ikut design tuh. ade baju sanding dah siap ke? haha

design baju pun takdak lagi. hehe. but no worries, aku pegi bulan 7. lame lagi nok.

rilek dulu.


5 comments:

Cik Belle said...

rugi betul i tak datang wedding bazli. kalau tak, boleh jumpa dato ct! argh tekanannn!

HERNANIE said...

i pun tak sempat jumpa. balik awal. menyesal nyeeeee

Wawa Yusoff said...

pelamin nye sgt sweet..

bazli~ said...

belle - tula kalo x dpt jmpe u sume! suprise element adalah CT ok! hehe

nani - hehe..pg ikea kan? xpe2..btw tq sbb dtg!

wawa - kite pon terkejut dgn hasil pelamin. alhmdulillah cntik dan kene sgt dgn ape yg kita nk. tq!

bazli

HERNANIE said...

bazli macam mana dato CT bole dtg ni? ade kait dgn kau ke?? (minah kepochi) i jelesssss u! hehehehhe