Monday, March 21, 2011

bazli & hafeedza wedding

hellooo...

patutnye kan last weekend balik muar. then balik seremban. nak rasmikan rumah baru. tapi last-last aku tak balik pun. but that plan berjalan macam biase lah. without me =)

kenape tak jadi balik? sebab attended wedding collegue kat jb ni hah, side perempuan lah. hu. collegue aku tu lelaki. ehe

congrats bazli and wife, hafeedza. it was such a beautiful wedding. foods semua sedap. aku makan sampai tambah 2 pinggan. *tak malu betul*

lets the pictures do the review ...
*sorry the poor quality pictures. snap using BB jek. tak bawak dlsr lah. tinggal kat muar. hu*

nikah was at the bride's house.
wedding dinner at pulai spring golf resort.

the newly weds
*bride macam ayu raudhah! cantikssssss!


hantaran from the bride to groom
cantik and simple kan? nangis tengok...nak macam ni plis.

from groom tp bride.
cantik jugakkkkk!


chandelier bawah canopy. aaaaaa nak jugak plis. haha


pelamin nikah. white and green apple. sorry tak dapat full picture. hehe


meja makan beradap during dinner reception. sweet gile kan. siap fairy lights tuh. huuu


acctually ni tempat potong cake. hu.


the brides in sweet pink attires.


ok ni tempat potong cake tadi. bette view aite? hee


lastly, happy us with bloated stomach. hehe.
oh, yang bekas bulat corak english rose tu ialah gift untuk tetamu. dalam ada tasbih kristal and potpuri. yang non muslim dapat gelang kristal. aku nak gelang kristal tu....hehehehe.  mengade.


belah lelaki punye reception kat kl this week. aku pegi jugak. tamak kan nak gie both. haha. tapi aku dijemput tau. kad of course la dapat both side. hehehhe. dah la kad cantiks. nangisssss tengok. haha. nanti aku review kad die sekali dengan reception kl tuh eh. hu.

6 comments:

Syima Syaz said...

caniklah hantaran dia.....mane nak cari kaki mcm tu ek?

HERNANIE said...

cantik kan...semua fresh flowers. kite rase die sewa dari wedding planner la. esa wedding gallery kot. try search diorg.

bazli~ said...

nanie - tq for ur review! hehe..btw hantaran tu bkn dr jb! guess what aku n wife gigih ok bwk sume tu dr KL! hehehe..vendor - ariweddingcouture... tunggu lah lepas mjlis nnti, aku review 1 er satu vendor aku..tq sbb dt wedding aku ok!

bazli

LisaLisut said...

cntik gile weyyyyyyyy wedding ni.wow...

Renee Meow said...

wow chanteknyerr...rasenyer hantaran mcm ari wedding couture? sumer chantekkkk.. :D

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

HERNANIE said...

bazli : tak sabar kot nak tggu review ko.hehe

lisa : cantiks kan. hu

renee : ha ah. ari wedding couture. wuwuwuwuw