Saturday, March 12, 2011

Day 12 - Something that puts a smile on your face no matter what.

- when radio plays my favourite songs. or songs that i wanna hear. or a song that i currently like. hehe
- when salary come in. yey. tapi bila dah buat bayar huntang, sedih. pokai semula.
- when he bbm me "sayang saya tengah buat ape?". just a basic question but i smile all the way.
- when ayah asked, "duit belanja ade lagi tak?" hint hint. haha. or "kereta ade minyak tak?". lalalala~
- when i looked at our e-day photos and the ring. need to remind myself that i'm an engaged woman. hahaha. always forgot that we are engaged. macam tak percaya aje.
- ni paling gedik. when i looked at the mirror, pastu cakap, "cantik jugak aku ni" hahahahahaha. lempang plissssss. perasan habis. angkat bakul sendiri. *ehemmm walaupun tak cantik tapi kene la puji sendiri, sape lagi nak puji kan*

ok. dah tuh aje kot. ade banyak lagi. tapi tak terfikir sekarang. heh

1 comment:

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

hahahaha.. yang last tu saya senyum sorang-sorang.