Tuesday, March 22, 2011

day 22 : tell your followers how you do your makeup

to be honest, aku tak berapa nak gemar heavy makeup. sebab tak reti nak buat smokey eyes. hahahahaha. mata aku susah la nak buat smokey eyes. sebab kelopak mata kecik. hahaha. pakai eye liner pun tak gune sebab tak nampak ape pun.

see?

sebenarnye aku ade puffy eyes.

demi elakkan muka nampak cam badut, baiklah aku tak payah nak bersmokey eyes bagai. mase e-day dulu pun, tukang make-up tuh failed nak buat smokey eyes kat aku. bahahahaha. sengal betul.


gambat di atas ialah segala mak nenek facial and hair care. malas ah nak citer satu-satu. brand campur aduk. yang penting facial care clinique. pastu ade loccitane, garnier, fasio, SKII. bio-oil and vaseline pun tepek kat muka jugak bila rase nak tepek. hair care plak ade redken, loreal and tah brand ape untuk hair tonic. rambut ku banyak gugur wooo.. and oily scalp. syampoo pun ade 3 jenis. muahahahha. loccitane, redken and head&shoulder. tamak haloba.

oi oi orang suruh cerita make-up aje lah!

baiklah ini make up ku yang tak semengah sangat.



pun campur aduk brand. ade MAC, revlon, silky girl, in2it, maybelline, and loreal. tah pape brand lagi tak ingat dah. tengok tu blusher pun nak habis dah. hahaha. ala, pegi beli kat cosway aje la weekend ni. mak jadi ahli so dapat diskaun 50% sebab dia baru renew kad ahli dia. hehehehehhe.

mak, belanja i blusher?

hehe.

okthanksbye

No comments: