Saturday, March 05, 2011

Day 5 - Band you are dying to see LIVE

no, im not big of any band. i listen to musics. i means, who doesn't? but yaaaa, just listen. rockband, boyband, indieband, countryband, whatever. but i dont wanna see them alive. i hate crowded places. they make me sick and dizzy.

if there's a lounge or restaurant that happened to have a live-band, then i will see them alive. but just like 10-20 minutes. after that, chow. cannot stand the sound. its too loud and pekakkan telinga.

ceh ceh ceh. sekarang baru cakap tak suka. padahal dulu mase zaman studi kat UM pergi aje tengok battle of the band lah, konsert 8tv lah, konsert hotfm lah (yeee la dulu mase belaja mane ade duit nak gi konsert mahal-mahal, gi yang free aje lah. hahahahaha. tapi dulu pegi pun, diri kat belakang-belakang aje, kat tempat yang tak ramai orang. tak kuasa la nak bersesak-sesak kat depan tuh. heh.

luckily, now dah takde interest on that stuffs. kalau tak abis duit melompat-lompat terkinja-kinja aje. pastu bau masam peluh orang. yucksssss

yes, i am a boring person now. no life. getting older with no fullest. suck that! hahahahaha thats what happen when u joined goverment? noooooo aku aje yang malas nak berseronok-seronok.

eh. lari tajuk plak.

hakhak. ok bye

No comments: