Monday, March 07, 2011

Day 7 - Bullet your day

today? seriously? ok here it goes.

monday, 7 march 2011

7.20am - woke up, made my bed, shower, bersiap pergi kerja
7.45am - start kereta
7.53am - punched in. hehe
8.00am - masuk lab. then boiled some hot water.
8.05am - kak kiah and mazseela masuk lab. borak-borak. lapa.
8.15am - pergi restoren ZZ
8.20am - pilih-pilih nak breakfast ape. pening ah. last-last tapau nasi dagang i tell u.
8.30am - makan nasi dagang bersama maseela and kak kiah kat lab. hahaha
8.45am - mula bace cyto slides and kerja.
1.00pm - bace paper ah. kenyang lagi. malas nak lunch.
4.55pm - siap-siap kemas lab. nak balik dah. weeee
5.03pm - punched out. sambil-sambil msg yana ajak dia makan. sebab rindu nak gossip. haha. pengaruh dia tak yah jogging. berjaya!
5.10pm - sampai rumah. mandi. siap-siap.
6.00pm - sampai kat restoren chicken chop 5 hinggit dengan yana.
6.15pm - order foods.
6.20pm - bergossip.. sambil makan.
8.00pm - gossip lagi.
9.00pm - borak lagi.
9.30pm - order air lagi. segan makan dgn air dah habis tak bangun-bangun lagi. orang lain dah silih berganti.
10.00pm - eh tak habis gossip session lagi.
11.30pm - baru perasan eh dah 11.30 jom balik esok keje woiiiiiii
11.45pm- sampai rumah....
12.00am - ingat nak iron baju keje. pastu tengok eh ade 1 baju kurung ni cam tak renyuk je tak yah la gosok boleh pakai. hahahahahha. selekehhhhhhh kannnnnn
12.15am - bersiap nak tidur sambil type entri ni dulu. hehehe


ok tuh jek. bye.

boringggg kan.....

No comments: