Sunday, March 06, 2011

kudegraphy or qippy?

sape tau rate KUDEGRAPHY  or QIPPY berapa?

saje verangan nyah. nak hire derang macam tak mampu je nyah. ngehngehngeh.

tapi shots derang semua droooooling! cantiks meletups.

aaaaaaa bole gila tau tengok gambar diorang tuh. aaaaaaaa kenape la kau mahal charge mahal sangat? aaaaaaaa



**********************************************************************************

8 comments:

mizzura said...

kudegrahphy bukan mahal gilos ker..? (tak silap lagi mahal dari cst..tak silap lah..) 5000> rasa...tapi hasil kerja memanglah best...

LisaLisut said...

i tgk website dia tak silap 4500 and above.tp kalau nk puas hati tye la sndri lg kt dia terus.hahaha.i mmg tak berani nk tye ;p

Anonymous said...

my fren ade jmpe kudegraphy aritu..rate yg diorg bg rm5400 per event n kne tmbh rm1200 lg utk album.pengsan :p

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

qippy charge untuk satu event rm4200. tapi tu taun lepas punye quotation. ehehehe. kudegraphy pun utk creativity je start 5400 for this year. memang meletops hasil keje dorang! adore gile-gile punye gile. ehehe.

hernanie said...

Yeekee..mati hidup balik pun x mampu nak hire diorg ni. Hahaha. Nape la x kaya kan..verangan je la. Haha

fira. said...

isk.. i punye OP xsmpai half pun dari harge 1event diorg n tu pun OP i cover 2events. rase mcm nk nyanyi "aku org kecil, engkau org besar. kau ibarat gajah, aku hanya semut merah"

amy fahmi said...

mahal! verangan je mampu. heeee

HERNANIE said...

nak pilih OP memang sakit jiwa kan. hahaha. verangan je la nk qippy or kudegraphy tu.