Tuesday, March 01, 2011

paper decorations

as now, u all may know how fancy i am to a simple dais. a VERY simple dais. a simple yet gorgeous dais. a simple yet breathtaking and eye-captured dais. ok. now u all know. hahhaha.

so, masa tengah google cuci mata, termasuk website ni. PAPER-SOURCE. (apesal citer pasal dais pastu termasuk website pasal paper pulak?) - actually tengah google pasal wedding favors and tags. tapi ter-jump kat website ni pulak. best gilakkkkkkk okeh. aku dah la sangat suka menda yang kiut miut ni. pastu siap ade free template lagi. go check it out. so worth it i tell you.

so ape kait dais and paper?

ni diaaaaaaaaaa!!

source : fad manaf facebook. go  to his page and like him. hehe


the wedding dais only use papers as the main decoration. and yet it is still gorgeous (at least to my eyes).

paper yang they all gune maybe ialah paper balut hadiah tu kot. it is wayyyy cheap and cantikkkkkkkkk! aaaaaaaaaa

and this is the tutorial from the website. (u all bole cari and save it in pdf format). pergi tengok semua! hehe




kalau tak decorate untuk dais pun bole decorate photobooth and guestbook corner ke kan. as for me i would definetely adopt this idea for the wedding. nak decorate ape tak tau lagi. bride to be yang lain pun bole cuba jugak.

sharing is sexy!

kat website ni pun ade template untuk buat paper bag. bagi yang rajin gils bole buat sendiri. aku tak rajin. hahhaha.

happy planning girls. daaa~

5 comments:

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

memang CHA-IR tengok pelamin tu. lain dari yang lain sangat. it's a NEW thing.

HERNANIE said...

kannnnn....cantik gilaaaa kotttt. huhu

anaztasias nora aira said...

bagi mata saya pun cantik n trendy hehehe

cik syahira (a soldier's gf) said...

assalamualaikum nanie.

dalam gambar serius nampak cantik. saya pun suka kan idea ni. tapi nak buat macam mana, mother requested bunga-bunga here and there.

huhu.

HERNANIE said...

hehe. suke nye ade org setuju dgn i. kreatif kan bride yg buat tu. hu. macam mana la die bole terfikir kan. kagum gile