Friday, March 04, 2011

snippets lagi

1. hari ni memang mengantuk tahap gaban la aku rase. makan asam penghilang ngantuk tuh pun tak jalan jugak. bace slides asyik menguap ajeeee. haih.

2. tayar (kereta-ku-yang-belum-ade-name-lagi) pancit. masuk paku. nasib baik sempat pergi kedai tayar sebelum betul-betul flat. tampal RM5 ajo.

3. mata akmal kena timbit. tau tak timbit? hahaha. orang cakap kalau kene timbit sebab mengintai orang mandi. (haaaaaa???) terus dia dapat MC 2 hari. and balik seremban. lepas tuh malam gie main dota. haih lah. ini ke bakal suami ku? hahahhaha

3. pergi salum dengan niat nak haircut jek. tapi terjebak buat scalp treatment sekali. sebab banyak hair loss. walaupun rambut aku memang jenis lebat and banyak, still memang bole nampak keterukan hairloss tuh. rambut belah atas kepala dah makin nipis. aaaarrrrr! taknak botak pleaseeeeeee!

-baru ku tau bole campur-campur shampoo. means, selang seli kan antara shampoo untuk scalp and untuk rambut. contoh : minggu ni gune shampoo untuk dandruff. next week gune shampoo yang untuk moisturiser.

-baiklah, nak cuba lah lepas ni. hehe. tengok ade perubahan ke tak.

esok ade wedding kawan sekolah. ahad nye pulak ade birthday party anak member lab.

oh busy nye.

ecehhh...

okthanksbye

No comments: