Tuesday, March 15, 2011

stylish ker?


thanks to oshinz for giving me the award. tapi me not very sure lah whether i am stylish or not. hehe. tak se-stylo blogger-blogger lain kot. heh.

part nak kene citer 7 benda pasal diri memang agak susah lah. sebab tu lama simpan dalam draft. tak publish. hehehe. susah tau nak paham diri sendiri. boleh gitu? hehe.

so aku cerita yang fakta aje lah eh? hakhak.

1. i can drive both manual and auto car. dulu takut gile nak amil lesen. dah 2nd year UM baru amik lesen. tuh pun 2x test sebab 1st test kantoi kat bukit. hahahhahaha. but, now im proudly saying that i can drive manual and auto. saje nak kerek. sape lagi boleh? boleh jadi geng! hehe

2. dulu masa kecik penah try nak ubah diri dari right-handed jadi left-handed. gile kan? sebab terbaca dalam magazine, orang yang left-handed ialah sangat berseni and pandai melukis. dulu bercita-cita nak jadi pelukis. pastu pandai lukis pelan nak jadi arkitek. tapi failed!!!!! tak pernah menang pertandingan melukis or mewarna pun. tsktsktsk.

3. penah operation appendiks masa darjah 4. so appendiks dah takde. (tapi masih sembelit dengan teruknye. -_-"   ). ade parut operation kat perut belah kanan. menci tau.

4. tak tahan sejuk.

5. senang berasa lapa. ok ni ialah lame excuse nak makan banyak. hehehe. kalau nak jalan jauh, dalam handbag mesti sentiase ade biskut oat. untuk buat alas perut. or beli roti siap-siap. and air milo or soya. *ok aku memang kuat makan pun*

6. benda paling malas dalam dunia ialah sapu rumah gune penyapu or basuh baju guna tangan. penyelesaian, guna lah vacuum habuk. and also mesih basuh or hantar dobi. hahahhaha.

7. kalau nak keluar bejalan-jalan, kena siap at least sejam awal. sebab for sure akan pilih-pilih tukar baju 2-3 kali selama setengah jam. setting rambut 10 minit. make up 20 minit. lebih kurang lah. tah ikut perangai sape la agaknye.

tuh je kot.

so nak bagi award ni kat :
kisah cinta sang puteri
adawiyah
honeybee story

ala, semua bride-to-be blogger pun stylish lah! so aku dengan murah hatinya bagi award kat korang semua yang bace. hikhikhik.

No comments: