Saturday, March 05, 2011

wedding lina & rashydan

holla!

lina and rashydan are both my schoolmates. bercinta dari sekolah and sampai ke jinjang pelamin. kagummmmm! almost 10 years kot diorang ni. hu.

cuaca panas. elok je. sampai rumah pengantin kat sri medan, batu pahat lebih kurang pukul 2.30. pengantin sanding lebih kurang pukul 3. biasa la. orang johor memang sanding lambat okeh.

the pelamin. i kinda like it except the high back chair. hu.

the cute doorgift.

me with the bride.


 her make up. so gorgeousssssss!
aku tanye lina, die cakap die amik pakej pelamin, baju, makeup and all from jb. wuwuwuwuw. kalau aku nak import dari jb memang tak mampu la sebab charge transportation je nak kene extra RM 600-800.

ala tak de gambar groom plak eh. hahaha lupe lah. dah jumpa schoolmates lain memang berborak aje lah keje nye. hikhikhik.

congrats again lina and rashydan. may all the happiness be with you and kekal sampai ke syurga. hu.

daaa~

3 comments:

anaztasias nora aira said...

dear, kenapa xsuka kerusi tinggi? eheeh :)

HERNANIE said...

entah la eh. tp mmg x suke sbb bsr sgt. x nmpk kecantikan pelamin. boleh gitu? hehe

MelinS said...

Assalamualaikum.

Hye hye!

Terjumpe blog kamu by accident. Boleh tanya satu soalan? Kawan kamu Lina, dia ambil pakej dari butik ape ya? Make up dia nampak cantek! Saya orang jb juge. Nak survey kononnye. Teehee. Terima kasih if you can help!

:)

Dan ya, orang Johor memang sanding lewat kan? Huhu.