Friday, April 22, 2011

about the chalkboards

hola.

lame dah tak update.

wedding update? zero. preparation terhenti. takde mood. survey2 pun tergendala. tetibe je. perasaan apekah ini?

tapi dah kembali bersemangat. sebab hormon dah semakin stabil [?]. hehehehe.

next weekend, parents akmal nak bawak my parents (together with me and akmal of course) jumpa imam kawasan senawang yang akan nikahkan kitorg nanti. bunyi macam nak kahwin tahun ni aje. hihik. takde le. sebab aku la problematic skit. IC johor. lahir N9. tapi nak nikah kat N9. so kire luar kawasan ler tuh. kene tanye segala mak nenek prosedur. kalau imam tuh cakap tak boleh, terpaksa la nikah ceremony buat kat muar jek. tapi, hopefully boleh la. nak merasmikan rumah baru parents aku kt senawang tuh. huhuk.

and after that nak pergi tengok dewan untuk majlis kat seremban. wehuu

oi. ni ape kes, ni citer next week pun nak ceriter sekarang ke? lol lol.

bunga pahar baru siap 30. banyak lagi la....melecet sudah jari jemari ku. -_-

and....terbeli these chalkboards. murahhhhhh. satu RM5.30. clearance sale. kat kedai buku kat angsana. hihik. tinggal 2 aje last.

tengok ramai je gune mende ni as props untuk pre-wed, or deco guestbook table. so aku pun grab aje lah. tapi tak tau lag nak gune untuk ape.

any ideas?







all pictures are google-d.

this weekend tak balik muar. boleh lah sambung buat bunga pahar tu.

bye. nak pergi potong crepe paper. bye.

6 comments:

fira. said...

waaa.. murahnye chalkboard u bli. i pun nk bli chalkboard gak nnt. tatau la kalo tetibe bole nmpk ia dijual ditepi2 jln. target daiso je. rm5 sebijik sudah pasti..

hernanie said...

last month pergi daiso, nan ado. T_T tak jumpa yg menepati citarase. tp kalau u jumpa, bgtau yekkkk! hehe

tiramisu said...

muraahhhh.... nak pkai chalkboard gak tapi tulisan saye huduh! hehe... btw, jempot jengok blog saye, baru b'jinak2, eheh...
http://athirahamir1881.blogspot.com

hernanie said...

takpe tulisan tak cantik bole suruh org lain tuliskan. hehe. dh jenguk ur blog. rajin jgk DIY yeeee. hehe.

anaztasias nora aira said...

murah ok...nora beli dekat 10 hengget hehe

hernanie said...

10 hengget mahal jgk tu! huhu. takpe la. pasni boleh jual kt b2b lain. hihik