Saturday, April 09, 2011

lovesick. i am now.

please, cepat-cepat la dapat transfer ke muar. already filled up the form. now waiting for JKNJ to approve it. if there's any vacancy in muar, then i can be transfered. if not, i choose to stay je lah kat jb ni.

i dont know how can i survived the whole 1 year. macam tak percaya je dah setahun kat jb. sape sangka aku duduk jb. dulu mase belajar memang target nak keje kl je. bandar sikit. poyo.

macam mana la bole tahan duduk jb jauh dari famili dan cinta hati.

tolong ingatkan aku.

kthanksbye.

3 comments:

anaztasias nora aira said...

dear.. i doakan u dapat transfer ogeh... i pun nak tukar weeeeee

LisaLisut said...

eh u sbnrnye famly tgl mana?seremban ke muar?huhu...nway i pray u dpt transfer ok.sbb ldr mmg sakit.haha.

dr lisa yg tak pernah rasa ldr and tidak mahu bakal ada ldr di masa depan dan slamanye ;p

HERNANIE said...

anaztasias : thanx babe. mari berdoa spy kite dpt tkr. ehe

lisa: family currently kt muar sbb ayah still keje lg kt muar. tp bile pencen balik sbn. and rmh kt sbn tuh macam 2 minggu sekali balik la. hehe. thanx babe.