Monday, April 04, 2011

weekend with siblings and carboot april.

last weekend was very hectic and so tiring. but i had so much fun. one of the best weekend i had in jb. uhu. my siblings came to jb. sebab my parents pergi kelantan ber-honeymoon-an. hu.

so my sister, bro in law, lil bro, niece and i stayed at hotel selesa. (selesa ke? hihik). bawak diorang makan kat banafe lama yang famous dengan nasi ayam penyet and pecel lele (betul ke eja?) ikan keli, then karoke kat redbox, makan chicken chop 5 hengget, jalan-jalan kat bazaar jalan seget (or known as bazar karat or bazar jb). swim-swim kat hotel's pool and ke carboot sales. hu. see? banyak gile kan aktiviti. sudahnye aku yang sakit kepala sebab asyik drive. pastu isnin keje. diorang isnin cuti lagi. cet.

enjoy some pictures of my weekend and the carboot sales ok! =)


sejuk gile oh!
carbooters

game baling-baling selipar. hihik teringat time kecik-kecik

buskers ni dari KL.
sudah dalam proses men-DIY bunga pahar. tak secantik mane. simple giler tapi akan ku reveal bila sampai waktu nye eh. huhu. biase-biase aje. yang penting jimat and puas hati sebab buat sendiri.

** sunburn. nasib baik tangan aje yang teruk. muka takde pape. isk isk. untung banyak pun tapi still kene beli banana boat aloe vera gel tu and sunblock and krim garnier dengan harapan kulit akan recover semula. same aje rugi. haha.

No comments: