Sunday, May 29, 2011

6 months to go

so many things happen but takde mase nak update. today baru ade mase.

- bulan ni pokai giler. sebab nye tadi tukar tayar Jejaka-Lazat-Hot. terpaksa. sebab satu tayar belakang tu bocor balik. dulu penah bocor masuk paku. dah tampal. but last week macam dah perasan tayar tu asyik kurang angin jek. time on the way balik kl tadi singgah kedai tayar dulu ingat nak tampal jek. tapi pomen tu cakap bahaya takut pecah je nanti. terpaksa la tukar tayar belakang tu, both. kalau tukar 1 je kang tak balance pulak. isk isk. plus, memang dah sampai masa patut tukar tayar pun sebab dah 3 tahun pakai tak penah tukar tayar pun. hahhahahahahha.

- lagi 2 minggu je attachment kat selayang ni pastu nak balik jb dah. yey! pelik kan. dulu mase mula2 duk jb bising nak g kl. but now, bile dah duk jb and tetibe kene g kl, tension gile k. sebab traffic jam macam haram. mane-mane jalan dalam kl ni mesti jam. haihh..

- and finally, family dah decide tarikh. yeay! but takut nyeeeee! lagi 6 months. hihik. nanti dah tempah kad, akan ku reveal tarikh sebenar ok. hihik.

aaaaaaa banyak nye nak kene prepare. and aku takde booking pape lagi pun ok! isk isk

6 MONTHS TO GO!

2 comments:

NOUR said...

hye...u lg 6 bulan?
waaah~ i lg 8 bln...tuka tarikh..kalau x bln 11 ni i dah nikah. haha...
exchange link ngn u...tq darl~

cik anis said...

good info..sama macam yg i pk kan..hehe..pengantin budget gitu.. ;)