Friday, May 20, 2011

candle holder

hello.

dah jarang update sekarang ni kan? pening ah sekarang dengan mendalah ni.


next week ade test. gaaahhhhhh!

moving on...mari cuci mata. tadi pergi romantika kat selayang mall. jumpa ini. candle holder. cantiksssss. macam boleh buat prop untuk pelamin, if DIY pelamin la. hehe. or untuk hiasan bilik perantin *wink wink*




letak candles dalam tuh. sure cantik kan. hu.

lepas tuh kan, mase ade pameran batik & songket kat plaza angsana, sempat la jugak usha songket kat sane. suruh encik tunang tanya mak dia ade ke tak songket, dia malas, dia cakap je ade. padahal bile mak die jumpa aku tanya, jumpa tak songket. kuang asam punye encik tunang. mampu geleng kepala aje. heeeeee. pastu mak dia cakap, lain kali tak payah tanya akmal, tanya mak cik terus.   -__-"

whatever pun, macam suka kat color songket ni. untuk buat baju 4meter. tapi mahal nak mamps. dekat 4rat. tak jadi beli.

tapi nice lah color dia..kan?

bulan 7 nak gi bandung kot. nak tempah kad kahwin. tapi map rumah tak finalise lagi. but the worst thing, camna nak tempah baju kat sana kalau tengah gemuk sekarang??
sempat ke nak kurus ni?

tension. nak gi makan. hahahhhaha. bye.

3 comments:

LisaLisut said...

cantik songket biru tu! mak i suka.hehe.nape x try beli thru mak andam ke apa.i rs bole dpt 200 cmtu kot uhuhu

HERNANIE said...

mak andam ade eh? hu. nnt nk try tgk kain kt bandung dulu ade tak yg pekenan. klu xde pakai songket aje lah. sonang cite. haha

diyana said...

I beli rm60 je kat jln tar. kedai yg dekat lorong2 tu..