Thursday, June 23, 2011

photobook malaysia 75% discount !! hurry uppppp!

OMG !!!

aku dah beli voucher ni! hehehehhehe

(actually bukan duit aku, tp gune card credit encik tunang. aku takde credit card. mak miskin nooookkkk)

**klik gmbr utk tumbesaran hebat!

pujuk rayu aku kat akmal berjaya! hehehe
mmg jimat gile ko. 80 pages, 17.5" x 12"
harga asal RM1152. tinggal RM288 je wehhhhh.

remember i only take OP package for only shoot, edit and burn for all 3 events?
after finish all the events, will choose my pictures and make a photobook.
after 5-7 days dah bole dapat album.
tak perlu tunggu sebulan, 2 bulan.
ade tuh sampai dah beranak baru dapat album.
ade kannnnnn?? hihik


so..total lost untuk wedding OP and album only for RM2300 !!!!! (lebih kurang lah) and remeber it is for 3 events.

seeeee?? sape cakap tak bole jimat in terms on wedding OP?

weeeeee sangat happy! hehe

masih ade mase lagi ni kalau u all nak beli. terjah SINI 

the voucher valid till 15 march 2012. so sesape rase wedding nye before march, bole lah beli voucher ni. berbaloi-baloi i tell u! heehe

2 comments:

LisaLisut said...

alamak u ni nanie!!!! td siang i relax je masa BBF duk kata beli berbaloi etc pasalpromo ni.tp bila u kata u dh beli n berbaloi etc i mcm tergoda!! aaaaaaaaaa. tp...i pye side tandang je yg shoot n burn.huhu. yg side i ade la albumpakejsemua tu tp taksmpai 2200 pun.hehehe... ni yg pk balik ni nk beli ke x.haish..

HERNANIE said...

beli jgn tak beli. hahaha. ade 1 hari lagi promo ni. sempat lagi niiiii! hehehe. (i tak jadi syaitanirojim kt u tauuu)