Monday, June 27, 2011

sewa baju sanding sepasang for only RM400

seperti yang dijanjikan. cewahh

aku dah pun bayar booking kat butik ni. memang rate sewa sepasang baju pengantin L&P diorg ialah RM400. for now lah. tak tau lah nanti bila-bila naik harga pulak kannnnn....

secure booking rm500. dalam tangan kena jugak lah sediakan rm900. tapi after pulangkan baju dapat balik lah rm500 tuh. so total sewa baju memang rm400 jek lah..

butik ni dalam plaza angsana je weh. tingkat 4. nama kedai : exclusive. dari lif or escalator dah bole nampak dah.

memang baju-baju diorg exclusive pun. hehe. kalau lalu depan butik ni memang macam takut sikit nak masuk sebab ingatkan baju diorg mahal-mahal. ada design lama and baru. bur for me, tak kesah la design nye macam mana pun. asalkan sesuai dengan badan. kalau design meletupsss tapi bila pakai tak cantik tak guna jugak la kan.

so b2b area jb boleh la kot pergi jenguk butik ni. sesuai untuk b2b yg on tight budget macam aku ni. hakhak.
yang kayo-kayo tok sah  la kannnn...hahhaha

harap membantu anda sekalian.

aku ade dah try-try baju kat situ. tapi belum jumpa yang sesuai lagi. akak butik tuh kata banyak baju cantik-cantik takde sebab ade orang pakai. kan musim orang kahwin sekarang ni. so aku tunggu bulan puase baru pergi  try lagi. lagipun tengah demok sekarang. hehe. korang jangan cop baju aku tauuuu. hu

ok. dah. bye

4 comments:

anaztasias nora aira said...

laaaaaa JB ke jauh huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :((

nolyndila said...

tu sewa utk bape lame???

HERNANIE said...

7 hari termasuk sabtu ahad

cik nurulain said...

lawa tak baju-baju dia dear. i belum ada baju ni....huhu~