Monday, July 25, 2011

bandung, pls be nice. tq

what's to update?

-esok aku last keje before puasa ni. my weekend comes so early. jgn jeles ok. esok petang abes keje terus balik muar. rabu pegi buat passport and pergi kl. khamis pegi bandung sampai ahad. ngam2 balik before puasa. hehe.

-lagi 5 bulan. tapi satu barang hantaran pun tak beli lagi. akmal ajak pergi beli sama-sama. shopping sama-sama. tapi ade ke masa nanti? kursus kawin pun tak pegi lagi. he ajak pegi bulan puasa ni jugak. mau nye tersengguk-sengguk dengar uztaz tu berceramah.

-tetibe mak cakap macam kesian plak aku recycle baju tunang buat baju nikah. but i really dont mind. seriously. i think there is some sentimental value there. mak plan nak belikan aku baju nikah lain mase kat bandung. but aku taknak. baik aku buat baju sanding baru aje kan. korang rase?

-mase tunang ni memang banyak dugaan ker? kitorg ni takde lah gangguan pihak ketiga or whatsnot. tapi perangai masing-masing. sometimes he just annoyed me. at one point i am 50-50. i doubt. am i really to marry him or not. but nasib baik we all gaduh memang tak lama. 3 minit lepas gaduh terus baik. hakhakhak.

"people who are really in love will get angry to each other for so many reasons, but they will stick together and enjoy every bits of their life".

i am. i am. i am really in love with him.

i cant thankful enough how lucky i am to have him in my life, apart from my parents, family and friends.

**ok mushy gile malam ni. yes aku rindu tunang aku. hakhak. ok boleh muntah hijau sekarang. PJJ sucks. bye.

3 comments:

LisaLisut said...

yeeee pjj sucks.ngahahaha.tp i yg sll dkt ni kadang2 kalau PJJ adalah best sbb bole feeling rindu lebih hahaha

wow rezki u dpt baju nikah !

BAIZURA NATASHA said...

hee..have fun at bandung dear.. just came back from the bandung and yeap bandung sgt heavy esp if u r looking for baju nikah or lace bagai... and do pergi souvenir nye grosir area where u can buy doorgift and paperbag as low as 20sen/each..
have fun okeh ;)
and pls take care of urself..

BAIZURA NATASHA said...

typo error.. it's 'heaven' not 'heavy' dear :)