Tuesday, July 19, 2011

giant paper flower......

......yang tak menjadi sangat. huahuahua. mari gelak ramai-ramai.

percubaan pertama ni. hampeh je aku rase. tapi takpe. janji ade ghupe ok le kot. hehe.

buat time dah abes office hour tadi. aku memang suka sangat part time tak berbayar kat lab tu -___- takde keje tapi duk melangok kat lab.

tapi aku rase, berangan aje yang lebih ni. macam malas pun ade jugak. 

taraaaaa....



huduh gile bunga aku ni, takde rupe NGI lansung. pakai starpler je. kertas plak color kuning striking gile. dah tuh je yang ade. kertas putih tak boleh bazir...gune untuk hal-hal office. hihik.

isk. tak lawa lansung. lari. nyorok muka dalam comforter. stress.

berangan nk buat backdrop untuk pelamin nikah ala-ala macam ni:


gambar ihsan google. credit to the owners

**tarikh sanding dah confirm tukar. nasib baik OP free.

dah. bye.



12 comments:

oshinz said...

eh cantik la sis. practice makes perfect maaaa.. coba lagik.

Syima Syaz said...

hari2 practice lah dear.... mesti blh!!!

anaztasias nora aira said...

boleh punya dear. go go !!

farah fadhil said...

I pun nak buat paper flower! hehe
but I xtau nk gune paper ape
crepe ke? manilakad ke?

Adawiyah A.Halim said...

ini wat xsbr nk tgk hasil kerja org2 kreatip ni...

PussyCat said...

cantik2!buat la lg..dun give up!

Cik Nasha said...

ade usaha ape.. ok la tu..

R-YuzSha said...

Usaha yang murni.... Semoga berjaya...

HERNANIE said...

Malu gile ah x lawa lansung. Buruk pulak tu. haha

R.R.Z said...

wahh..nice!

bruce lee said...

aha, comel kan plamin nikah tu... me want also! =)

LingerieCabin said...

Hi, Congrats on your wedding!

Have anything special for your special first night?

here at LINGERIE CABIN we have variety of gorgeous lingerie that are going to make your first night an unforgetable moments. come and visit us!

Click Here: Lingerie Cabin

or Click Here: Lingerie Cabin@FB