Thursday, July 21, 2011

lagi giant paper flower

yang tak berapa nak jadi.

argh. tense gile kot. haha.


pakai recycle paper kat lab tu. hakhak. huduh kan. apsal la tangan tak berseni ni? isk. nape takde rupe cam flora de etc or ngi. please lah kan...

ni plak. sampingan. memamg hampeh. 

bunga ros segan tak mau kembang.


yang bunga putih tu budak lab lagi sorang yang try buat.

hoh. bila aku jadi seorang yang artistik ni?

benci ah.

bye.

10 comments:

PussyCat said...

much nicer than previous babe!buat lagi dan lagi!nice je i tgk, dun wori!

farah fadhil said...

for me,dh jd dh tu.
xyah perfect sgt,babe.
try letak kt wall yg dh siap sume,then snap.
if dlm gmbr turns out ok,menjd dh tu :)

♥ Kasut Pink ♥ said...

ade tutorial x nak buat bunga besar tu?

Adawiyah A.Halim said...

mak...rajin nye..wat bunga besar tu...tutorial plz,,,geeeee

Fariza said...

cntiknya.

Renee Meow said...

da jadi da tu....!! chaiyok2.. :D

hidayah hiddensity said...

jadi1!! first one sangat cantik.. jangan tgk satu2, bila dah banyak susun cantik nyer.. i pun tengah nak memujuk cousin mazen yang sekolah2 tu tolong buat...!! hahaha!

choclairissa @ intan said...

nampak cam dah jadi je babe :)

Cik Nasha said...

macam cantik dah! ;p

HERNANIE said...

jadi dh ke? hihik. bagi i try few times. bile betul2 dh cantik, i bagi tutorial k.
=)