Sunday, July 17, 2011

tennis day

no no no. not me. bukan aku yang main tennis. aku tak pandai lansung ok. hahaha. pastu aku memang tak berapa nak into sports sangat. dulu mase skolah aku cuma join chess aje koooo lawan sampai peringkat daerah. thats all. hahahaha. jadi sekarang anda bole faham kenapa aku gems. wakakakak.

match ni kat hospital sultan ismail. pukul 5.30am akmal dah gerak dari muar. pukul 7 aku dah kene bangun. weekend pun kene bangun awal -__-

tahun ni akmal just join bola and tennis. tahun lepas die join bola, tennis, bowling dengan bola tampar. kalau ade basketball confirm dia join jugak. tamak haloba kan?? semua nak masuk. mesti urussetia yang uruskan tu muak tengok muka akmal je. takde orang lain dah. ahahhahaha. but thats my man. memang die minat sukan sangat-sangat. different gile kot dengan aku yang suka melingkau aje atas katil hahaha. paling-paling pun aku pegi jogging and aerobik (kalau rajin. haha)

but, even tough aku  tak minat sports, aku support dia 100%. hehe. suka la tengok die bersukan. macam hot dan macho gile aje. tehehehehe. aaawww verangan skit jadi cam david and victoria beckham. hehehehe.

after match die, pergi tengok harry potter. superb lah!

 first aku tengok seluar akmal memang aku gelak sakan. ade ke pakai seluar tido??? hahaha. tapi dia cakap ni bukan seluar tido. memang seluar untuk tennis. roger federer pun pakai. cececece

 aaawwww melentik ko nyah. haha

 semi final- tukar baju. kalah masuk olimpik tukar-tukar baju ko


for single, he got 3rd place. for mix-team (beregu campuran), 2nd place. hehe. tu pun dia kecewa single tak dpt msk final sbb banyak buat mistake and bola out.

congrats my love!! im so proud of you. eheh.

dah. mari sambung tido. sakit-sakit badan lenguh-lenguh dah kaki macam aku plak yang main semalam. akmal cakap aku mengade gediks kalah orang yang main tennis. helooo. orang yang dok menyokong pun patut penat ape. hehe.

bye.

No comments: