Monday, July 18, 2011

tukar tarikh. boleh ke?

berita terbaru. reception mungkin dipercepatkan seminggu awal dari tarikh yang dah plan. reason, ayah tetibe baru tau itu ialah cuti sekolah raya cina. boleh gitu? -___-"

dia risau nanti tak ramai orang yang datang. wedding anak-anak kawan dia before this yang buat time cuti sekolah, mesti tak ramai yang datang. yeah sebab komuniti polis kan banyak yang merantau, bukan asal johor or muar. so, asal cuti sekolah lama, mesti diorg (termasuk famili aku jugak) akan balik kampung. itu concern ayah aku le.sebab dia tau kitorg pun macam tuh, dia assume orang lain macam tu jugak. tapi macam ade logik jugak lah. hu.

being me yang gabra gubra, cepat-cepat call OP untuk muar. whether tarikh yang a week before yang sepatutnya sanding aku tu free ke tak. luckily he said free. phewwhhhh. so dah mintak dia copkan tarikh tu untuk aku dulu. plus, aku dah bayar deposit. mesti la dulukan orang yang dh bayar deposit kan. cecece.

hal-hal lain macam mak andam, pelamin, baju and seangkatan dengannye, macam xde problem kot. bulan puasa nanti pergi confirm kan balik.

mak aku dah call mak akmal. no kata putus lagi. nanti akan bincang dengan ayah akmal dulu. aku tak kisah mane-mane pun either cuti sekolah or tak. yang penting both sides happy and takde rase tak best to each other. harap sangat fPIL ok. and if lets say tak dapat tukar tarikh, my parents pun ok.

jangan la ade benda-benda tak best jadi. *fingercross*

5 comments:

misssazusarin said...

beselah 2 dear tukar2 tarikh..
wani dl pun 3x dh tukar...he3

K.I.N.A said...

luckily wlpun bertukar tarikh OP free kan..best of luck!

Hunny Kitty said...

ai pun tukar tarikh jugak masa nak kawen tu hari....

HERNANIE said...

dh confirm mmg tkr tarikh. but thank God his parents are ok with it =))

LingerieCabin said...

Hi, Congrats on your wedding!

Have anything special for your special first night?

here at LINGERIE CABIN we have variety of gorgeous lingerie that are going to make your first night an unforgetable moments. come and visit us!

Click Here: Lingerie Cabin

or Click Here: Lingerie Cabin@FB