Saturday, July 09, 2011

whiteroom studio photoshoot for only RM50!

promotion sampai 10 julai ni aje.
sempena pameran pengantin plaza angsana johor.

cari booth : the newly weds.

with the rm50, korang akan dapat 30 minit white studio photoshoot and 50 edited pictures in DVD copy.
tambahan setiap 30 minit, tambah lah lagi rm50. and maybe korang akan dapat tambahan la kot lagi 50 gambar edit. hu. props disediakan. kalau nak bawak props sendiri pun akak tu cakap bole aje. hehe

jimat kan? berbaloi-baloi.

studio ni kat area perling, jb. orang jb mesti tau ni. hehe.

so, ape tunggu lagi? mari serbu ramai-ramai. hehehe.

booth newlyweds tu. booth ni cam kat corner sikit. korang pusing-pusing mesti jumpa punya lah.

mintak flyer ni dari diorang. tengok pun terus teruja! hihik

bayar rm50 dan simpan resit. photoshoot bole buat bila-bila. tapi kene sebelum 31december ni lah. 

so, agak-agak aku nak buat ape dgn white studio photoshoot ni? 
pandai korang. mestilah pre-wedding! hakhak.

entri ni entri tak berbayar. aku takde niat pape selain mahu membantu b2b lain. membantu mereka-mereka yang bajet ciput macam aku ni ha. hehehe.

sesape ade duit terlebih, mungkin tak pandang la kot promotion ni. =P

ok. dah. nak tido. esok nak jadi cheerleader terlarang untuk akmal. die ade tournament bola esok. im gonna be his pompom girl! hahaha walaupun die x bagi buat macam tuh. takut tak bole main bola kata nye. hahaha.

bye.

10 comments:

Syima Syaz said...

wowwww...tp tp kat JB ek?

HERNANIE said...

so far kt jb je. maybe next time kt kl plak ke?? hu

cik anis said...

wah best nya..kirim beli xle eh? hehe

hidayah hiddensity said...

grab the opportunity! serious fun buat photoshoot ni =)

HERNANIE said...

anis soriiii i just read ur comment. pameran pengantin kt angsana tu br habis. if not bole jugak belikan. hu

cik anis said...

uhuu..its ok dear..xde rezeki..huhu ;)

si bunga melati said...

lambat bace, baru nak grab jugak... melepas....

Gadis said...

besnyer

kat area mane tu?

dyn said...

jauhnye kat JB.... kalau dekat nak jugak...

HERNANIE said...

a ah kt jb je promo ni. ce tunggu pameran pengantin KL kot2 newlyweds ni buat promo kt KL jgk.