Thursday, August 11, 2011

next project

hai.

nak tanya ni. kenapa orang nak anggap wedding kita gempak dan grand? sebab kita cerita kat blog so they assume wedding kita kene gempak dan meletups kebabo. helooo. tak semua macam tuh kot.

my wedding hanya lah macam wedding yang lain-lain. biasa-biasa saje. takde la jemput artis bagai. buat majlis pun kat rumah aje. pelamin takde panel pun hanya backdrop je. bilik pengantin pun hias sendiri aje. tu yang korang nak kata majlis aku ni hebat? no lah...

aku just nak majlis yang simple and sweet. simple dan tak memeningkan kepala. ape pilihan parents aku, aku bincang elok-elok. then decide same-same.

aku nak semua orang bergembira masa majlis tu nanti. thats all.

ok. dah. nak tunjuk ni pulak.

taraaaaaaa




 ceteka ni nak buat ape? hehe

ade berita tak best. aku baru berangan nak pegi kenduri cik lisa lisut kat seremban tu. tapi tadi baru dapat surat dari JKNJ, kene pergi kursus induksi 2 minggu. start dari 17 september tu. haihssss kacau betul lah...

ok. bye

8 comments:

Nurul Farhanah~ said...

eh comelnya :)

Renee Meow said...

so cute...! agak2 ni untuk ape ekkk... ;)

LisaLisut said...

ah tak best berita tu.haha.but its okay.nama dah tulis dalam kad.alamat pn dh tulis tinggal nk tampal setem.i akan pos je.buat kenangan.hahahaha

itu corsages? atau paper flower for mini dais? :P

Fariza said...

wow. mmg comel.

HERNANIE said...

farhana, renee, fariza : thanks yawwww

lisa : sedih kot x dpt pegi. kacau betul la induksi ni. isk. i dah semangat gile tau nk pegi wedding u....wuwuwuw

prinCess.prinCess said...

nanie...nk tnye, wat bunga ni guna kain ape ek?...cantik..:)


tq..:)

hernanie said...

Kain span kot name nye. Hu

LingerieCabin said...

Hi, Congrats on your wedding!

Have anything special for your special first night?

here at LINGERIE CABIN we have variety of gorgeous lingerie that are going to make your first night an unforgetable moments. come and visit us!

Click Here: Lingerie Cabin

or Click Here: Lingerie Cabin@FB