Sunday, September 04, 2011

3 months, 2 weeks and 6 days away.

progress?

cincin kahwin - done
hantaran - almost done. tinggal handbag aku jek. mas kahwin, sireh junjung, fruits and chocs macam biase lah. last minute baru buat.
kursus kahwin - 1&2 oktober ni. ngam2 habis induksi, pegi kursus kahwin pulak. tepu la otak dgr ceramah aje.
hal-hal kenduri kendara - banyak tak settle lg. risau pun ado. tapi malas nak fikir. boleh? heh.
gambar untuk borang dan segala tok nenek borang berkaitan nikah - done. heheh




mental preparation?

sedih jugak sebab ayah akmal tak sempat tengok kitorg kahwin. tapi semua ni mematangkang kitorg. dah kurang gaduh. infact, dah 2 bulan tak gaduh yang teruk2 tu. hehe.

physical preparation?

hari-hari guna lulur yang untuk whitening and moisture tu. gantikan sabun mandi dengan lulur scrub. guna hari-hari. so that tak payah pergi spa bagai. hehe. tepek SKII setiap malam sebelum tido. regular facial once a month is a must.

kene diet balik lepas raya ni. naik 2kg. sighhhh =_=''

aku miss 3 weddings sebab induksi ni. sedih tau....kenapa kene korang kahwin time aku induksi. huaaa postponed tak bole ke. hihik.

selamat hari raya. maaf zahir dan batin.

bye.



4 comments:

nurul izayani said...

lulur?what lulur u used?boleh share x..hehe

K.I.N.A said...

nanie kursus kawen, kina plak kawen..hee..

LisaLisut said...

babe,ur FFIL dh passed away eh..sedihnya dgr.sbr la eh..ur tunang must be sad..huhu.alfatihah.

i lg 12 hari tp byk lg tak settle tp excited macam apa ja.hahaha

HERNANIE said...

izyani : lulur apetah beli kt kedai jamu. purbasari kot? bekas warna putih. any lulur pun boleh aje. hehe

kina: congrats in advance kina :)

lisa: ha ah. sedih tu mmg la. tp kami redha. itu yang terbaik untuk arwah. dont worry. u'll be a pretty bride ;)