Sunday, October 09, 2011

guestbook vs photobooth

i am confused.

which one is more practical?

ok. the ideas is :

1. guestbook- the normal guestbook. with so many brilliant design. the traditional guestbook, wish cards, wish tree, frame guestbook or the tree-fingerprint tu. semua pun macam best. but which one yg long lasting, yang tak masuk kotak jadi pekasam?

2. photobooth cum guestbook - prepare the props such as blackboards, ask them to write the wishes, snap pics and then print them out. i cant afford polaroid camera, so i think i just use DLSR. yes or no?

question is, which one yang practical, tak menyusahkan guests and fun. practical here is, the space. my reception kat rumah je. faham-faham aje la. limited space.

so yang mana satu ni?

or


?

-___-"

5 comments:

Anonymous said...

photobooth.pastikan background cantek ok. So gmbr akan menarek da boom! Xpun white je senang..- Mazseela

Adawiyah A.Halim said...

i pun wat dkt umh..tp tula nk sgt wat photobooth..props semua dh ada..juz backdrop xtau nk wat kat mane..adoii

Renee Meow said...

BOTH!!.. hehe.. u buat la guestbook table, n next to it buat photobooth.. ;)

hernanie said...

Mazseela: nk cari backdrop tu yg x tau tu. Tolong nnt? Hehe

Adawiyah: u ade idea utk backdrop x? Props buat sendiri ke?

Renee: nk buat both mcm x cukup space la. Hehe.

LisaLisut said...

nanie - i pn aritu buat kt rumah.tak smpt pn nk berphotobooth ke apa(mmg tak plan nk buat just nk guestbook je sbb i rs longlasting skit) hehe...

tp kalau rumah u ade area yg cntik landscape nya why not?combine je :)