Tuesday, October 04, 2011

magic ke? tak pun

progress yang membanggakan. macam kilat. macam, "puffffff tetiba banyak dah settle" macam magic. hahhahha. nan ado. semua tu usaha tangga kejayaan.

kursus induksi tamat. yeay. hihik




kursus kahwin pun dah setel. sijil kursus dh dapat.


HIV test done.
photocopy segala document also done.
form dah isi.
tinggal nk hantar ke tok imam.

so tinggal tunggu green light nak kawin.

lagi?

bridal room set dah beli. tapi aku tak beli 1 set. aku beli katil dengan tilam jek. solid wood. ye, citarasa aku klasik sikit. hehe. kalau beli 1 set mau RM4000 terbang. so to save the cost, beli katil dgn tilam je.
yang penting katil kene KUAT dan KUKUH. hahahahahha.

cermin beli kat kedai lain. terjumpa 1 meja solek ni. classic gila. macam cermin ala baba nyonya melaka tu. jatuh cinta. bodek-bodek cina tuh dapat less yang berbaloi-baloi. then beli almari drawer kayu yang 5 tingkat tu. so takde wardrobe gergasi tu. semak mata tengok. hahah. simple jek. bole bayangkan dah bilik pengantin macam mana nanti. hahhaa. nanti nak deco ala-ala deco bersama eric. hihik. mampu ke?

total lost untuk bilik tak sampai 2000. yang penting katil tuh. memang dah lama aim katil macam tuh. haha. mahal sikit pun takpe. sanggup. heeee

leganya.
banyak benda dah settle.
catering pun dah confirm.

phewww~

80 hari lagi.

4 comments:

nurul izayani said...

waaa.beshnye..80++ days to go..tp bnyk dh setel..mau jadik mcm kamu juga =)

anaztasias nora aira said...

dear !!! booking rasa besh tp nak bayar takut haha :)

Adawiyah A.Halim said...

percaya la..80 hari tu..sekejap je akan berlalu..pastu...kompang di palu..pengantin baru..hehehe

HERNANIE said...

nurul izayani : hehe. mari usaha settlekan cpt2. hu

nora: mmg pn! catering nasib baik parents sponsor. aha. sbb catering la yg plg byk nk kene byr

adawiyah: sbb sekejap tu la yg takur sgt tu. hu