Saturday, October 15, 2011

whatelse to cheer me up?

wedding prep of course!

mood so down.

tak dapat pindah muar or melaka before kahwin. means, pas kahwin nanti PJJ lagi. suck gila kan? called MOH and JKNJ. they said bole tukar if HOD put it as "pengganti kemudian". but HOD tak lepaskan. and penjawatan baru belum tahu bila yang pasti, not so soon. so aku akan dapat pindah once ade orang baru masuk. which is tak tau lagi bila. post aku ni tak banyak. dalam malaysia cuma kat hospital besar je ade. fine. nak tukar skim PTD. jup lagi jugak aku mohon. heeee tekanan!

lepas tu ade pulak insan yang tak faham. ape aku cakap sikit terus nak melenting. terus nak marah-marah. dah la aku sedih gila tak dapat tukar. heeeeee tekanan ganda dua!

kalau layan emosi ni memang tak habis-habis kot. nasib baik pasni tukar HOD baru. harap-harap HOD baru bole tolerate nanti.

ni mase dinner farewell HOD. menang best dress. sempat lagi tu. hahah. mane yang best nye aku pn tak tau lah. haha

kbye.





lagi 69 hari!

next project yang kene habiskan,

for reception:
- boutonniere (dah siap tgl nak letak duit kertas)
-  signage
- candy buffet
- photobooth (yes i decided nak buat photobooth)

for nikah:
- paper flower for nikah dais
- veil nikah

wish me luck!

pssttt: poster from fastprint malaysia and also spanx from kerryblogshop dah sampai. nanti aku reveal. heheh

2 comments:

[az azhari]™ said...

bertabahlah nanie! doa byk2 k. insyaAllah ^^

HERNANIE said...

tq az! :))