Tuesday, November 08, 2011

i am 25 !

for a quater of century. alhamdullilah. still breathing.

on leave today. nothing is happier to be with my family on my born day.
request mak masak sedap-sedap untuk aku hari ni.
*memang mak masak sedap2 pun. sebab tu balik muar je naik 1 kg. ughh*
tapi hari ni ikut selera aku la nak makan ape kan. hehe.

thank u to those who wished me on fb, email, twittter, sms, bbm, whatsapp.
what a life wihout the technology. hoho.


short update:
-fMIL request aku pakai tudung on majlis tandang. aku ok je. hehe. macam comel jugak pakai tudung. *jgn lempang pls* insyaAllah. ade niat nak fully bertudung after married. eceh.
-so semalam, isnin, pergi tgk baju kat butik seremban tu. nothing fancy me. so i decided pakai baju yang arwah abah akmal belikan tu. and suit well dengan baju akmal. so, majlis tandang, baju adelah yang ditempah khas. kelas kau. majlis sanding pun baju sewa je. hehe
-pening pulak fikir pasal cuti. sebab 3 majlis aku ni time frame jauh-jauh. so x dapat la nak cuti sekaligus. kene amik sikit2.
-tak decide untuk honeymoon lagi. entah. tak tau nak pergi mane. sebab cuti tak berapa nak banyak. perlu ke honeymoon? pergi short trip and escape ke tempat best tu kira honeymoon jugak la kan. hoho
-barang hantaran semua dah setel. tinggal nak beli buah and coklat aje. sireh junjung pun pakai sireh artificial je. lepas tu bole jual or recycle kat sedara mara.
-kad next week siap. tak sabar nak tengok.bab kad ni memang surprise gila ah sebab tak tau design ape, wording, map etc. yang aku tau nk color creamy white. harap2 cantik and takde salah.
-raya haji orang pergi buat korban or jalan raya. aku pulak, dengan mak, kakak and niece pergi KL. hahah. shopping kat ikea. sengal tak? haha.
-beli frame utk guestbook and then pasu 99sen untuk centerpice.

ok dah. short la sangat. panjang berjela dah.

hiks.

k. bye

4 comments:

Anonymous said...

happy besday... dah ilang ke sakit ko tu.. balik muar semua sakit ilang kan? hahaha..-marcelle

Miss Ika said...

Selamat ulang tahun, dear. :)

nadiah said...

nani, happy 25th burday..wish awak happy selalu :)

HERNANIE said...

tq gurls!! :))