Friday, November 11, 2011

photoless friday

tetibe aku cam rase belog ni tak menarik sangat. kurang gambar kan?

well, dulu aku memang camwhore, mase zaman UM lah. digital camera memang sentiasa ada dalam beg. just in case if pegi jalan-jalan, for sure nak bergedik camwhoring dengan girlfriends.

but i realised this. when i started to lovey-dovey with akmal, i less camwhoring. akmal is not the type yang suka bergambar tak tentu pasal. and bukan jugak yang jenis amik gambar aku. like, tetibe jadi sweet and candid gambar aku tengah makan. something like that. no he is not. -________-''.

dia candid gambar aku muka macam bibik tengah gigik jahit veil, ade lah. sungguh tak romantik. -______-''

so, makin lama, aku pun macam dah kurang bergedik amik gambar. contoh macam ni, mase pegi fitting hari tu, dah ingatkan diri nak take some pics so that bole upload kt belog. tapi end up memang tak ingat lansung. haha. pastu menyesal.

and thats explain why i lack of update of my wedding prep. padahal progress dah 80%. tinggal benda yang cenonet kecik-kecik aje nak kene prepare last minit.

tapi ok la kan. suprise sikit kan? haha. *bajet ade orang bace la belog ni*

weekend ni tak balik muar.
-dah set appointment for facial esok.
-start next week, seriously kene pegi gym and start diet!!!!!

42 hari lagi!!! wohooo

No comments: