Saturday, November 12, 2011

tag dari dell

nak menjawab tag dari cik dell.

sorry la. amik mase nak jawab. acctually draft dah lame. tapi tak publish. haha. malu la nak publish.
sebab tak reti nak mengarang soalan.

so i jawab aje soalan u dell.
tapi sorry. tak pandai nak buat soalan baru. takde idea sebenarnye! hehe.

here it goes.


1. Korang lebih suka pakai kebaya atau gaun masa reception ? 
-none of the above. kebaya and gaun make me loof fat. i hate them much.
2.  Camane cara “dia” lamar korang ?
- takde melamar ape pn -____-". tibe2 je, eh dah kene risik dan bertunang. magic. haha
3.  “Dia” selalu tak buka blog korang dan pastu hantar mesej “terharu bace blog awak atau sbgnya” ?
-takde pun. dia tak romantik lansung. redha je lah. -____-". hahaha
4.  Ada tak vendor mane2 yang korang amik, janji macam2 mase nak berbuat jualan, tibe2 pas habis bayar/deposit, dia cakap ada perubahan package lepas tu ?
-so far takde lagi. jangan la jadi macam tu plis.
5.  Dugaan paling hebat sepanjang bertunang/bercinta ape ? cite la sket kn kan ?
-bakal ayah mertua passed away. exactly lagi 4 bulan nak kawin time tu. sedih memang tak payah cakap lah. tapi kami sabar dan redha. takde rezeki arwah nak tengok kami sanding. semoga arwah tenang di sana. al-fatihah.
6. Korang rase ambil package atau amik asing2 lebih memuaskan hati ?
- asing-asing. for me lah. sebab ade service vendor yg i nak ade kat vendor lain. so terpaksa la kan. janji puas hati. jangan menyesal kemudian hari. hoho
7.  Kadang2 korang gelak sorang2 tak bace B2B lain punye blog ?
-gelak jugak. haha
8. Ape panggilan manje untuk korang dan “dia” ?
-takde. baby? eeewwww. kalau nak menggedik panggil la sayang ke, darling ke. haha.
9.  Korang nak kekalkan panggilan manje tu lepas dah jadi laki bini nanti atau tukar jadi “Abang”?
-entah. tak fikir lagi. boleh? hoho
10 . Bagaimanakah ayat yang selalu jadikan doa supaya hubungan korang dan pasangan kekal ?
-"ya Allah, Kau peliharalah hubungan kami sehingga ke pintu syurga". ayat cliche kot ni. haha
11.  Korang rasa korang nangis tak saat bergelar isteri dan menjadi milik dia selamanya, didunia dan Insya’Allah di akhirat ?
-maybe. sebab aku kememeh, cengeng, emosi terlebih. senang nangis. haha. mesti cair eyeliner or mascara nanti. -______-" 

so tu je la kot. tq cik dell :))

2 comments:

FarEast said...

Salam kenalan.... faiz baru jew drop by n follow... sebelum nie silent reader jew... :)

http://mylifemytreasure-noorfaizah.blogspot.com/

fazlien said...

hai hernanie..

sk no 10..i vote.
btw, i'm new b2b.do support and follow me..i follow u 2..

http://beeflyingtohoney.blogspot.com/